Jak se starat o pleť vyléčenou z akné

Konec akné! Hurá! Ale víte, jak se o svoji pleť starat dál?

Linie BioClassica je ta správná cesta pro Vaši pleť. Podařilo se Vám konečně zbavit se akné. A víte, jak správně pečovat o pleť teď? Anebo Vás trápí mastná pleť po 30? Víme, jak na to!

Máte za sebou období, kdy jste bojovali s pupínky, používali speciální přípravky na akné. Některé fungovali líp některé hůř. Ale toto období spojené s hormonálními změnami máte už za sebou. Co dál? Pleť se spravila, pupínky už neřešíte. A proto nejsou ani vhodné kosmetické přípravky na akné. 

Pečujte o elasticitu pleti a předcházejte vráskám 

Udržování dlouhodobého ideálního stavu kůže není snadné. Zdravý životní styl a individuálně zvolená péče jsou však nejlepšími způsoby, jak tohoto cíle dosáhnout. První viditelné známky stárnutí pokožky, jako jsou vrásky a snížená elasticita, rozšířené póry a mastná pleť jsou důvodem pro změnu kosmetické péče.

DR.BELTER vyvinul úžasné přípravky právě pro tento typ pleti. Umí ovšem mnohem víc než jen řešit trable s mastnotou, dokáže pleť i hydratovat a regenerovat. Prostě ideální kombinace regulace tvorby kožního mazu a anti-agingu. Linie BioClassica je ten správný směr pro Vaši pleť.

První krok je správné čištění

V prvé řadě nepodceňujte čištění pleti, které je základem správné péče o pleť. Bez důkladné "očisty" můžete pleť natírat různými krémy, ale nezbavíte se vnějších nečistot (prach, make-up) a "neotevřete pleť" pro následnou péči.

  • Důkladně pleť odličujte a čistěte, tím zamezíte tvorbě pupínků a ucpávání pórů. K odličování a čištění pleti jsou nejlepšími pomocníky čistící gely a peelingy. Peeling provádějte maximálně jednou za týden.
  • Po každém čištění pleti použijte pleťové tonikum, které okamžitě vyrovná pH pokožky, zklidní ji a zároveň hydratuje. Odličovat se doporučuje každý den ráno i večer a to i v případě, že se nelíčíte.
  • Na čištění doporučujeme svěží ČISTÍCÍ GEL s rostlinnými výtažky, panthenolem a veganskými hedvábnými proteiny. Účinně čistí pleť od make-upu a nečistot. Neobsahuje mýdlo a zanechává fyziologickou rovnováhu pleti.
  • Tonizaci provádějte PLEŤOVOU VODOU s květinovou vůní a s obsahem NMF, mořských řas a komplexem Baobab-ibišek. Reguluje pleť a zanechává ji svěží a připravenou na další péči.
  • Při prvních známkách stárnutí sáhneme po úžasném AQUASILK SÉRU s velmi lehkou gelovou konzistencí.  Hydratační koncentrát s kyselinou hyaluronovou, veganskými hedvábnými proteiny a Glukolift komplexem zanechává pleť svěží, hladkou a jemnou. Aplikuje se pro hydrataci pod krém a snese jej i opravdu mastná pleť.

Co s velmi mastnou pletí?

Pokud je vaše pleť opravdu velmi mastná a nesnese žádný krém, protože je na ni ,,všechno moc mastné“, je pro vás vhodný lehký fluid - PURE BALANCE FLUID s obsahem  pročišťujících a preventivních anti-agingových látek. Fluid  dodá pleti jemnost, hydrataci a rozjasnění. Má matující efekt. Zabraňuje vzniku komedonů, reguluje tvorbu kožního mazu v pokožce.

Smíšená pleť a rozšířené póry

Smíšená pleť se sklonem k mastné pleti a rozšířeným pórům ocení PURE BALANCE REFINER KRÉM. Dermoaktivní hydratační krém s obsahem pokrokových látek snižuje aktivitu mazových žláz, redukuje vznik komedonů  a má antibakteriální účinky. Současně funguje jako preventivní anti-aging. Stimuluje metabolismus a obnovuje tvorbu kolagenu. Předchází nedokonalostem a zanechává pleť jemnou a rozjasněnou.

Vyzkoušejte přípravky z linie BioClassica pro efektivní péči, které jsou vyvinuty podle DR.BELTER GreenTec konceptu:

  • žádné minerální oleje
  • žádné silikony, parabeny, PEG
  • bez palmového oleje
  • žádná barviva
  • a většina z nich je vegan