DERM-A-RENEW chemický peeling ovocnými kyselinami - profesionální systém pro obnovu pokožky

DERM-A-RENEW chemický peeling ovocnými kyselinami - profesionální ošetření DR. BELTER pro obnovu pokožky 

Trápí Vás předčasně zestárlá kůže vlivem slunečního záření, solária nebo hektického života? Potřebujete řešit nadměrnou činnost mazových žlázek, které se projevují rozšířenými póry, větším výskytem komedonů (černé pupínky) a mělkými jizvičkami? Chcete zjemnit povrch pokožky a vyhladit jemné vrásky? Rozjasnit unavenou pleť a podpořit její hydrataci? Ideální volbou je DERM-A-RENEW neinvazivní ošetření ovocnými kyselinami v profesionálním salónu DR.BELTER.

Co dokáže DERM-A-RENEW chemický peeling?

DERM-A-RENEW chemický peeling ovocnými kyselinami je velice účinná, rychlá neinvazivní metoda, díky které dojde k projasnění a omlazení stárnoucí pleti. Chemický peeling zjemní jizvy po akné a zatáhne rozšířené póry, odstraní pigmentové skvrny a vyhladí jemné vrásky.

Pravidelné a systematické ošetření pleti s ovocnými kyselinami vede k aktivaci buněčného dělení v bazální vrstvě pokožky. Díky tomu dochází k zvýšené obnově vrstev pokožky. Jednoduše řečeno odstraní se starší vrstva kůže, která se pak nahradí vrstvou novou. Pleť se tak rozjasní, vyhladí a vypne. Zároveň ovocné kyseliny aktivují růst fibroblastů (buněk) a jimi vyprodukované mezibuněčné hmoty a vazivové tkáně. Tím se zvyšuje vlhkost pokožky a její tonus. Pleť je hydratovanější a pružnější. Peeling má různou koncentraci, takže na proceduru může jít takřka každý. Peeling zjemní vrásky a aktivuje kolagenní elastická vlákna v pokožce, normalizuje pigmentaci, stáhne póry a reguluje tvorbu kožního mazu.

Ošetření DERM-A-RENEW DR. BELTER obsahuje dokonalou kompozici ovocných kyselin jako je kyselina glykolová z cukrové třtiny, kyselina mléčná z borůvek, kyselina citronová z pomeranče a citronu a kyselina vinná z javoru. Vyvážený obsah kyselin v každém ošetření dokáže divy.

Výrazně pomáhá v následujících potížích pleti:

  • pleť s rozšířenými póry a jizvami
  • pleť s komedony a sklonem k akné
  • sluncem poškozená pleť s pigmentovými skvrnami


Kdy není vhodný chemický peeling:

  • peeling není vhodný pro těhotné ženy
  • probíhá-li v těle akutní herpes nebo jiná virová onemocnění
  • pokud trpíte na rosaceou, silnou kuperózu
  • zanícená pleť
  • velmi citlivá nebo iritovaná pleť
  • pleť po opalování, sluncem spálená kůže
  • v letních měsících, před pobytem na slunci – dovolená
  • po depilaci – odstranění chloupků
  • při přecitlivělosti na ovocné kyseliny
  • při léčbě akné isotretinoilem


Jak ošetření chemickým peelingem v kosmetickém salonu probíhá: 

Celé ošetření trvá přibližně 30 minut a je nutné absolvovat více sezení. Doporučujeme 4 – 10 aplikací kúry v salonu (1x za týden) kombinované s doporučeným domácím ošetřením. Kúra se provádí maximálně 2x ročně a to v rozmezí podzim-jaro.

  1. Nejprve Vám provedeme dokonalé povrchové čištění pleti. 
  2. Poté na obličej naneseme přípravnou péči.
  3. Aplikujeme peeling.
  4. Peeling necháme 3-5 minut působit (počítejte s tím, že trochu štípe, asi jako když venku hodně mrzne). 
  5. Peeling s ovocnými kyselinami neutralizujeme.
  6. Na závěr pokožku ošetříme regeneračními přípravky a použijeme krém proti slunečnímu záření (SPF30).

Po peelingu může být pleť mírně začervenalá a citlivá, ale tento projev rychle odezní. Po zákroku je nutné vyhýbat se slunečnímu záření a soláriu. V den ošetření se nedoporučuje zvýšená fyzická námaha, pobyt v sauně, soláriu a v bazénu.

Jak se starat o pleť doma, když chodím na chemický peeling?

Pokud se rozhodnete pro chemický peeling, tak po dobu pravidelného ošetření si aplikujete každé ráno ochranný krém s SPF30 proti slunečnímu záření. Vyhýbejte se pobytu na přímém slunci a to i přesto, že používáte ochranný denní krém s minimálním faktorem SPF30. Nová kůže je velmi náchylná na poškození slunečním zářením. Večer se doporučují hydratační a regenerační přípravky pro trvalejší efekt.

Kosmetička Vám ráda poradí vhodné přípravky na domácí péči ušité na míru Vaší pleti. 

Teď už jen stačí se objednat. Vyberte si z kosmetických salónů DR.BELTER.

Doporučené produkty pro používání před a po ošetření