Krása vychází zevnitř. Krásně vypadat a dobře se cítit. Jak na to?

Dělejte svůj každodenní pěsticí rituál s klidným svědomím, že kosmetika, kterou používáte je v souladu s přírodou a respektuje ji. Přesně taková totiž je naše veganská Linie N .

Nové myšlení - nový přístup!

Většina žen chce vypadat krásně a investují spoustu úsilí, času a peněz do různých kosmetických přípravků. A ani si při té honbě za dokonalostí nevšimnou, že kosmetický průmysl velkou měrou přispívá k negativním dopadům na životní prostředí, klima, přírodní zdroje, zvířata a lidi. My věříme, že to jde i jinak!

Udržitelný způsob našeho života je nutný, abychom uchovali přírodu a životní prostředí pro naše děti a vnoučata. Když začneme nově myslet, cítit a jednat, můžeme přispět k lepšímu vývoji na naší krásné planetě. Jsme si vědomi, že jednou udržitelnou kosmetickou linií nezachráníme svět. Ale můžeme začít u sebe a stát se součástí změny. Každý den.

Linie N v sobě zrcadlí respekt k přírodě.

Mnoho lidí si přeje právě svůj každodenní pěsticí rituál prožívat s dobrým svědomím, v souznění s přírodou a respektem k ní. A přesně toto přání splňuje nová Linie N. Třetí generace Linie N je certifikovaná přírodní kosmetika. Zrcadlí v sobě nároky na udržitelnost. Do přípravků jsou vybrány suroviny z kontrolovaného biologického zemědělství a od firem, které splňují podmínky Fairtrade. Obaly jsou navržené z nejvyšším důrazem na recyklovatelnost. Linie N je vyjádřením vědomého respektu ke zdrojům, životnímu prostředí, zvířatům a lidem.

V nové Linii N naleznete kosmetiku, jejíž suroviny jsou jemné, čistě přírodní a dermatologicky účinné. Podporují kůži v jejích vitálních funkcích, chrání ji a vyrovnávají malé nedostatky. Série produktů je perfektní pro ženy i muže každého věku, pro které je udržitelnost a láska k přírodě nejvyšší prioritou. Šest minimalistických receptur s botanickými látkami a jemné přírodní vůně nabízí skvělou snášenlivost.

Kosmetické přípravky jsou vyvinuty na základě DR.BELTER® GreenTec konceptu. 

DR.BELTER® GreenTec Concept® je způsob a filozofie vývoje a výroby pěsticích produktů kosmetiky DR.BELTER. Vypovídá o přírodovědně orientovaném přístupu značky, respektu k životnímu prostředí a uvedení idejí a ideálů přírodní kosmetiky do praxe.

Nová Linie N byla vytvořena s láskou k lidem i přírodě:

  • neobsahuje minerální, silikonové oleje a palmový olej jako základní surovinu
  • 99,99 – 100% obsažených látek je přírodního původu
  • suroviny jsou z kontrolovaného biologického zemědělství a Fairtrade
  • neobsahuje látky ze zvířat
  • neobsahuje mikroplasty

Navíc jsou receptury a obaly certifikované dle normy BDIH COSMOS – Kontrolovaná přírodní kosmetika. Ke kritériím pro udržitelnou výrobu přírodních kosmetických produktů patří:

  • použití surovin z ekologického zemědělství a udržení bio-rozmanitosti
  • zodpovědné zacházení s přírodními zdroji s ohledem na životní prostředí
  • čistý způsob zpracování a výroby, který zohledňuje vlivy na životní prostředí
  • nepoužívání nanomateriálů a složek, které pocházejí z geneticky modifikovaných organismů
  • použití udržitelných obalových materiálů