HIGHLIGHT péče o pleť - AMPULE!

 Ampule to je koncentrovaná bomba pro Vaši pleť.

Když si pleť žádá speciální péči nebo když si chcete dopřát luxusní zážitek, tak jsou ampule DR.BELTER perfektní volbou. Jsou totiž doslova napěchovány vybranými aktivními složkami a to v jejich nejvyšší možné koncentraci!

Jestli jste si mysleli, že maska je to nejvíc, co můžete své pleti dopřát pro výživu a regeneraci, tak vězte, že ampule je highlight kosmetické péče. Ampule obsahují mimořádně čisté přírodní koncentráty pro nepřeberné možnosti kosmetické péče. Díky těmto malým skleněným ampulkám lze rychle, viditelně a účinně řešit různé individuální problémy pleti.  

Ampule lze použít jako regenerační kúru (přes noc), na zjemnění pórů a podporu hydratace, jako liftingovou bombu před slavnostní událostí, na zklidnění iritované pleti – každá z nich má maximální účinek. 

Správné použití ampule je základ úspěchu!

  • První krok je důkladně vyčistit pleť. A pokud chcete intenzivnější účinek použijte peeling.
  • Před aplikací ampuli důkladně protřepte, až bude koncentrát homogenní. Pokud se konzistence změnila – např. chladem – a obsah není homogenní, dejte ampuli na chvíli pod teplou vodu a potom ji znovu protřepte.
  • Pro otevření ampule použijte otvírač nebo pomocí vatového tamponku odlomte horní část ampule v barevně označeném místě.
  • Pro optimální účinek zapracujte obsah ampule masážním rollerem. Pokud nemáte masážní roller, obsah ampule aplikujte na obličej a krk a důkladně zapracujte prsty.
  • Podle typu pleti mohou emulzní ampule nahradit krém nebo u suché pleti krém doplnit.
  • Amuple jsou tzv. mono-dávkové preparáty pro 1 použití. Tedy po otevření použijte celý obsah ampule.
  • Ampule jsou určeny pouze pro zevní použití!

Podívejte se, jak otevřít ampulku bez použití otevíráku, jen s pomocí tamponku:

Otevírání skleněné ampulky s pomocí otevíráku je velmi jednoduché. Podívejte se, jak na to:

Prémiová nabídka 16 exkluzivních ampulí

DR.BELTER nabízí 16 ampulí s různými účinky a texturami umožní přesné zacílení péče a individuální řešení daného problému pleti. Pronikněte do světa ampulí a objevte ty nejlepší a nejvhodnější pro Vás.

Vyzkoušejte speciální  SET 7 ampulí v kovové krabičce

 

Začněte "ochutnávku" ampulí s naším novým setem 7 ampulí v praktické kovové krabičce. Po vyzkoušení naplníte krabičku těmi nevhodnějšími ampulemi právě pro Vás. Nový kovový obal – krabička – Vám umožní mít své oblíbené ampule vždy u sebe – ať už v sauně, nebo na cestách. V krabičce najdete i speciální otvírač na ampulky, který Vám usnadní manipulaci.

 

Pro optimální účinek zapracujte ampule masážním rollerem.

Masážní roller je skvělá a příjemná věc, kterou použijete na aplikaci ampulky na obličej a dekolt. Je to jednodušší než obsah ampule nanášet prsty. Navíc masážní roller je příjemný a výborně koncentrát do pokožky zapracuje. 

 

 Podrobné informace o jednotlivých ampulkách najdete v brožurce. Ke stažení zde