Jarní detox pleti

Jaro klepe na dveře. Dopřejte pleti jarní detox pomocí masek!

Zima pomalu končí a naše pleť se probouzí ze "zimního spánku, Je načase změnit výživné hutné kosmetické přípravky za hydratační, rozjasňující s UV faktorem. V domácí péči jsou rychlým a efektivním řešením masky.

Rychlá ranní čisticí maska s přírodními jíly. Svěží pleť za 3 minuty!

Na pleť s ucpanými póry a pro Vás kdo máte málo času, je velmi oblíbená super rychlá čisticí maska. Maska obsahuje přírodní jíly, kaolin, bisabolol a alantoin. V rámci ranní péče se používá k čištění pórů, dodává pleti svěžest a rozjasňuje ji. Nanáší se v tenké vrstvě, velmi rychle zasychá, a tak stačí nechat ji působit jen 3 minuty, během nichž si stihnete např. vyčistit zuby.

Detoxikační maska - první pomoc pro unavenou a vyčerpanou pleť

Pro unavenou, vyčerpanou pleť, která potřebuje regeneraci a vitalizaci je tady detoxikační maska s extrakty z bretonských mořských řas a planktonu, což  jsou mořské přírodní regeneračně zpevňující ingredience. V masce jsou obsaženy částice stříbra, které neutralizují toxiny v pokožce a mají výrazný detoxikační účinek.

Výživa pro suchou pleť krémová maska Natura Vital

V zimě dostává naše pleť zabrat. Mráz, vítr dehydratuje, pleť trpí a je vysušená. Pro suchou pokožku je tu jemná krémová maska s antioxidanty Natura Vital. Maska obsahuje bohaté organické oleje z oliv a baobabu, primule jarní a arganu. Vitamíny A, E a komplex vitamínů B jsou přirozené antioxidanty, které pleť chrání před volnými radikály. Maska zajistí správný poměr lipidů v pokožce. Zjemní podrážděnou pleť, chrání před ztrátou vody. Působí proti předčasnému stárnutí kůže.

MaxiGlow rozzáří Vaši pleť

MaxiGlow express hydratační maska je rychlá hydratační maska, která během 5 minut rozzáří Vaši pleť. Vypíná, zjemňuje póry a rozjasňuje.  Hydratační krémová maska na bázi řas s glow (rozjasňujícím) efektem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, řebříček a Liftonin®-Xpress. Pleťová maska viditelně vyhlazuje a dodává pleti hydrataci, zdravý a svěží vzhled a zároveň zjemňuje póry a rozjasňuje. 

Trápí vás popraskané žilky, zarudnutí či extrémně citlivá pleť?

Právě pro vás je tu maska na kuperózu. Hydratační krémová maska pro pleť se sklony k zarudnutí a křehkým kapilárám. Formule se vzácnými rostlinnými extrakty zjemňují pleť, podporují elasticitu kapilár a chrání pokožku před dopadem životního prostředí a předčasným stárnutím. Polyfenol z listů révy dodává pleti vzácný a lehce tónovaný odstín.