Čistě přírodní receptura peelingů DR.BELTER!

Proč vlastně vůbec používat peeling?

Peeling rozjasní a vyhladí pleť a zbaví ji přebytečného kožního mazu!

Už jste si mnohokrát položili otázku, proč vlastně do svého pečujícího rituálu přidat peeling? Peeling velmi účinně zbavuje pleť nadměrného kožního mazu, tím ji čistí a brání ucpávání pórů a tvorbě akné. Odstraňuje staré již odumřelé kožní buňky, které se hromadí na povrchu kůže a tím zabraňuje šupinatění pleti, kterou vyhladí a rozjasní. Urychlí se proces regenerace pleti a usnadní se vstřebávání pleťových sér, ampulek, masek a krémů na obličej. Peeling tedy pleť dočistí a otevře ji, aby mohla nasát další pěsticí a výživné látky. Je vhodné peeling použít alespoň jednou týdně. Peelingy mohou mít gelovou nebo krémovou konzistenci. 

Jemný přírodní peeling s kuličkami bambusové mízy

Věděli jste , že peelingy v současné době obsahují malé pevné abrazivní částečky z přírodních materiálů, jejichž použití neškodí životnímu prostředí. Mechanické částečky do peelingu se vyrábějí  z nejrůznějších surovin jako je z třtinový cukr, mořská sůl, nejrůznější jadérka, písek  a podobně. Tyto přírodní abraziva ovšem mohou být někdy velmi ostré a pokožku podráždit.

DR. BELTER využívá do peelingů jako abrazivní částečky kuličky z bambusové mízy! Tyto peelingové částice na bázi polymléčné kyseliny jsou biologicky rozložitelné a kompostovatelné. Díky své bio-kompatibilitě a biologické rozložitelnosti se kyselina polymléčná může rozkládat na kyselinu mléčnou, díky čemuž je využitelná i v lékařství.  Nové bambusové abrazivní částečky jsou rostlinné, obnovitelné, biologicky rozložitelné bezgeneticky modifikovaných organismů (GMO).

Peelingy DR.BELTER můžeme rozdělit na hlavní 3 skupiny:

- Mechanické: Jemný peeling a MaxiGlow Ecoscrub gelový peeling

- Enzymatické: Enzymatický krémový peeling

- Chemické: AquaSilk Hydratční ošetření-set

 

Chcete některý z peelingů vyzkoušet? Tak hurá vybrat, objednat a užít si svůj domácí pečující rituál.

Enzymatický krémový peeling pro citlivou i problematickou pleť

Krémový enzymatický peeling je plný výživných kvalitních olejů a zklidňujících látek, které pleť dokonale vyčistí a vyživí.

Tento typ peelingu využívá přírodní enzym papain, který se získává z papáji.  Peeling rozpouští odumřelé kožní buňky, vyhlazuje  drobné vrásky, zlepšuje strukturu a tón pleti, zjemňuje kožní reliéf při výskytu jizev. Zmírnňuje příznaky suché pleti a jeho použití  je vhodné jak na citlivou pleť, tak i na akné a problematickou plet.

MaxiGlow Ecoscrub gelový peeling rozjasní a zklidní pleť

MaxiGlow Ecoscrub peeling je kombinací mechanického a enzymatické peelingu!!

Tento  gelový peeling na bázi mořských řas s biologicky odbouratelnými abrazivními částečkami, enzymy a rozjasňujícím komplexem je ideální volbou přírodního ošetření pleti.  Peeling obrušuje a zkliďnuje zároveň díky aloe vera. Vyhlazuje a zjemňuje póry. Podporuje sjednocení pleti a zvyšuje efekt následných produktů.