Anti-aging ampule

Objevte svou hvězdu v omlazení = anti-aging ampule!

Ampule jsou vysoce učinné koncetráty, které zaručí dostatečnou dávku aktivních látek a vitaminů pro každý typ pleti. Koncentráty jsou tekuté, okamžitě se vstřebají do pokožky a vyživí ji. Každá ampulka je zaměřena na jiný problém pleti, tudíž je péče cílená a efektivní.

Anti-aging ampule redukují již viditelné známky stárnutí pleti. A jde o skvělou prevenci předčasnému stárnutí.

Ampule č.3 Vitamínová s žen-šenem

Ideální pro suchý typ pleti. Aktivuje všechny funkce kůže a podporuje její prokrvení. Přírodní oleje obohacené o vitamíny A,E,B-komplex činí pleť okamžitě sametově hebkou a jemnou.

Ampule č.5 Sleeping Beauty

Pro všechny typy pleti.  Tato ampule  působí jako dlouhý spánek do krásy. Díky kombinaci vysoce hodnotných bioaktivních látek, jako je Ceramide komplex, faktory obnovy buněk a Oxylastil, aktivně stimuluje regenerační procesy.

Ampuleč.8 Šampaňská – OPC

Exkluzivní koncentrát proti stárnutí kůže obsahuje extrakt z hroznů, OPC a extrakt z listů červeného vína. Kombinace těchto vysoce účinných látek zlepšují cévní cirkulaci, chrání před ztrátou kolagenu a elastinu. 

Ampule č.10 MaxiGlow

Časy, kdy mdlá a matná pleť byla ,,in" jsou pryč. Je čas zazářit! Čistá kyselina hyaluronová, extrakt z řebříčku a rozjasňující komplex pomáhají pokožce uchovávat vlhkost, hladkost a zjemňují póry. Pleť získá oslňující lesk a třpyt. Hodí se perfektně jako podklad pod  make-up nebo pro docílení zářivého vzhledu.

Ampule č.11 Caviar-Oligomer

Vitalizující mořský elixír pro zralou a unavenou pleť. Spojuje účinky kaviárového extraktu a extraktu z perel a řas. Doslova "elixír života" pro vaši pleť.

Ampule č.12 BioDynamic

Účinný koncentrat kombinuje hydratační faktory, kolagenové boostery a dynamické regenerační účinné látky pro pevnost a hladkost kůže a okažitý anti-aging efekt. Pleť bez vrásek, posílená a zpevněná.

Ampule č.13 Liftingová

Připravujete se právě na významnou událost, oslavu nebo ples a potřebujete vypadat skvěle a mladistvě? Potom je tato ampule právě pro vás. Po její aplikaci budete nadšená z okamžitého a viditelného výsledku, díky kyselině hyaluronové, kofeinu a beta glukanu. 

Ampule č.14 Physio-Energy

Energie je motorem pro vaše tělo i pleť. Aby dlouho vydržela, dodejte pleti tuto ampuli s koenzymem Q10, vitaminem C a E, beta glukanem a lactokinem.

Ampule č.15 VivaCell-Grenadine

Zažijte vaši kůži tak vitální, jako nikdy předtím! Výtažky z granátového jablíčka posilují regenerační procesy. Kmenové buňky z jablek a hroznů podporují životnost kožních buněk, buňky z čerstvé karotky dodávají hodnotné látky jako provitamín A a hydratují.