Když nestíháte zajít na kosmetiku. Kosmetické ošetření doma?

Taky se Vám stává, že ve svém nabitém programu nenajdete ani minutu času pro sebe natož ušetřit hodinku na kosmetiku? Nebo dostane termín od Vaší kosmetičky až za 2 týdny, ale do divadla jdete zítra? Poradíme Vám, jak vypadat a hlavně cítit se skvěle na plese nebo na důležité schůzce.

Chcete zazářit na večírku?

DR.BELTER myslí i na domácí kosmetické ošetření. Právě pro případy, kdy nestíháte pravidelně chodit na kosmetiku nebo jste třeba na mateřské a miminko bez Vás nevydrží ani hodinku a na hlídání prostě nejsou "lidi", je určené domácí kosmetické ošetření pleti AquaSilk. Je to rychlá a účinná hydratační péče, která Vám zabere přibližně 15 minut. A na pleti to poznáte ihned. Je hebká a vypnutá. Je to skvělá věc, když se chystáte na nějakou pro Vás důležitou akci, večírek a chcete zazářit. Nebo pokud se prostě o sebe rádi staráte. 

Praktické skladné balení si můžete vzít s sebou na dovolenou nebo služební cestu. Unavenou pleť po cestování osvěžíte. Která z nás by nechtěla vypadat stále svěže a krásně, že...?

AquaSilk hydratační ošetření je víc než jen obyčejná maska

Jak to myslíme? Domácí ošetření od DR.BELTER není pouhá výživná maska. Jde o 3 jednoduché kroky, které Vaši pleť vyčistí, vyživí, zklidní a zjemní. Peelingová rukavice, která je napuštěná v roztoku AHA kyselin, jemně čistí a otevírá pleť. Ta je pak připravena na přijetí všech "dobrůtek", které jsou v masce. Cellulose fleece maska je napuštěná úžasným koktejlem účinných látek jako je kyselina hyaluronová, aloe vera, zelený čaj, rostlinný extrakt ze sedmikrásky, pelyňku, černého bezu, protěže alpské. To vše do sebe Vaše pokožka jemně nasaje. A nakonec pleť dostane vitamínovou bombu - hydratační sérum. Po 15 minutách je hotovo. A můžete jít na party. Stačí nanést make-up, není už potřeba podkladový krém. 

Kosmetické ošetření si naplánujte na večer před nebo i v samotný den akce. Jen pozor nechoďte po ošetření na sluníčko. Kosmetické ošetření obsahuje ovocné kyseliny, které nám sice pomáhají, ale úplně sluníčko nemilují, proto slunění daný den vynechte. 

Jak na to?

Jak jsme už zmínili, jde o jednoduché a rychlé ošetření. Nejdřív vyčistíte pleť peelingovou rukavicí. Opláchnete obličej vlažnou vodou a jemně osušíte. Pak nasadíte masku a necháte 10 minut působit. Zbytek masky smyjete opět vodou a obličej osušíte. A nakonec vmasírujte sérum.

Celé ošetření jsme pro Vás natočili. Můžete se podívat na krátkou verzi návodu nebo se zaposlouchat do rozhovoru s naší šéfkosmetičkou. 

Krátké instruktážní video

Podrobný návod, jak na to krok po kroku 

Video je pro ty, které si rádi poslechnou celý postup. Naše šéf kosmetička Vás provede celým ošetřením krok po kroku.