Maxi Glow ... je čas zazářit!

Skvělá kolekce pro zářivou pleť!

Pryč jsou doby, kdy matný vzhled reprezentoval dokonalou zdravou pleť. Dnes chceme zářit!

Udělejte si doma pěsticí rituál

V kolekci Maxi Glow najdete vše, co je potřeba pro zářivou pleť - gelový peelingampuli, expresní hydromasku a pěsticí podkladový elixír.

Stačí 4 kroky a budete zářivá hvězda večírků. Ošetřením pokožka získá viditelnou dávku hydratace, zjemněné póry, vyhlazenou a vypnutou pleť.

Koktejl účinných látek kombinuje kyselinu hyaluronovou, rozjasňující komplex,extrakt z řebříčku a Liftonin®-Xpress. Díky třpytivým pigmentům pleť získá navíc jas a třpyt!

Jak na to? Začněte s peelingem.

Peeling je pro pleť takový předkrm, krásně pleť otevře a nachystá pro další chody.

Náš gelový peeling z kolekce Maxi Glow je na bázi mořských řas s biologicky odbouratelnými abrazívními částečkami, aloe vera, rozjasňujícím koplexem a papainem. Je skvělý pro odstranění odumřelé kůže, vyhladí a sjednotí pleť a zjemní póry. Pleť pak vypadá svěže a rozzářeně a je na dotek jemná. 

Peeling je určený pro všechny typy pleti, kromě hypersenzitivní.  Navíc aloe vera pleť zároveň zklidní. 

Další krok je ampule Maxi Glow

Ampule pleť dokonale zpevňuje, hydratuje a vytváří úžasný rozjasňující efekt.

Ampule s čistou kyselinou hyaluronovou, řebříčkem a rozjasňujícím komplexem pomáhá pokožce uchovávat vlhkost a zjemňuje póry, sjednocuje pleť, zmírňuje zčervenání a podráždění pleti. Pleť získá oslňující lesk a třpyt. Hodí se perfektně jako podklad pod make-up nebo pro docílení zářivého vzhledu. Je vhodná pro všechny typy pleti.

Už jen krůček od dokonalosti s expres hydratační maskou Maxi Glow

Hydratační krémová maska v sobě má základ z řas s glow (rozjasňující) efektem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, řebříček a Liftonin®-Xpress. Pleťová maska viditelně vyhlazuje a dodává pleti hydrataci, zdravý a svěží vzhled a zároveň zjemňuje póry a rozjasňuje.

Stačí nanést bohatou vrstvu masky na vyčištěnou pleť a nechat 5-10 minut působit. Průběžně kontrolujte, aby nezaschla. Následně dokonale smyjte.

Bonbónek nakonec MaxiGlow Mix + Prime Elixir

Co je to Prime elixír, podkladová báze, primer? Je to jedno a to samé jen jinak nazváno. Prime Elixír se používá pod make-up k vylepšení celkového vzhledu a aby make-up vydržel po celý den.

Pěstící elixír udržuje vlhkost v kůži, vyhlazuje pleť a zjemňuje póry. Je aktivní proti buněčnému stresu. Výsledkem je dokonale hladká zářivá a rozjasněná pleť, bez viditelných rozšířených pórů a drobných vrásek, které jako mávnutím kouzelného proutku mizí doslova před očima.

Náš mléčný pěsticí elixír dodá pleti rovnoměrnost a rozzáří ji. Decentní reflektující pigmenty zaručí svěží a přirozený vzhled. Ideální pro fanoušky glow efektu jako primer nebo jako podklad pod make-up nebo pod multibenefit tónovací krém.

Pěsticí elixir pro zářivou pleť je určen pro všechny typy pleti včetně citlivé.

 

Maxi Glow kolekce pro zářivou pleť