Bio make-up, magie barev pro zdravou pleť

Šéfkosmetička DR.BELTER® doporučuje...

GreenTec Make-up je založen na principech DR.BELTER® GreenTec konceptu. Co to znamená? Produkty obsahují výhradně biologické suroviny z kontrolovaného zemědělství, pěsticí přírodní oleje, extrakty z rostlin a pigmenty z vulkanických minerálů. Žádné minerální a silikonové oleje ani palmový olej.

Přírodní dekorativní kosmetika s účinnými látkami!

Dekorativní kosmetika DR.BELTER® GreenTec Make-up v sobě spojuje výjimečné přírodní pěsticí textury plné účinných látek a magii barev, která přináší radost z každodenní malé proměny – a to s vědomím, že pleť je krásná a zdravá.

Kolekce kompaktního bio make-upu obsahuje vše, co je potřeba, abyste vykouzlili jak přirozený, slavnostní anebo trendy look.

GreenTec Make-up je obohacen o účinné látky jako například:

  • Rayshield zlatý komplex – obsahuje řasu Tetradesmus obliquus, která při vystavení světlu produkuje ochranné bariéry. Tím chrání DNA před poškozením, pleť před UV zářením a modrým světlem a zpomaluje tvorbu volných radikálů.
  • Extrakt z opuncie – je mimořádně zklidňující, redukuje stresové faktory v buňkách. Zahrnuje polysacharidy, minerály, vitamíny a stopové prvky, které vážou vodu, a zároveň uchovávají vitalitu pleti i během stresu.
  • Liplift komplex – kombinuje rostlinnou kyselinu palmitovou a lipo-aminokyselinu hydroxyprolin. Ten se využívá na stimulaci syntézy kolagenu a také pro kontrakci svalů – výsledkem je zpevňující efekt v 3D struktuře pleti. Liplift komplex významně redukuje hloubku vrásek.

Bc. Veronika Hanáčková, šéfkosmetička DR.BELTER®, dodává:

Na dekorativní kosmetice DR.BELTER® se mi líbí to, že nezatěžuje pleť. S čistým svědomím ji můžu používat i při líčení moji dcerky školačky, které ráda zkouší, co má maminka v koupelně.

Jelikož ženy z mého salonu míří často zpět do práce, vždy je alespoň lehce nalíčím. S oblibou používám tvářenku a nikdy nezapomenu na lesk na rty, který udělá tečku za celou vizáží.