ŘASENKA ČERNÁ

Kód: D01
18 hodnocení
574 Kč / ks 574 Kč / 9 ml
Skladem

Nová řasenka vyčaruje expresivní oči! Zahnutý kartáček umožňuje maximální kontakt s řasami, dodává jim vějířový efekt, který oči opticky otevře.


Detailní informace

Detailní popis produktu


Řasenka černá

lash-perfector-mascara_rasenka-greentec

Nová řasenka vyčaruje expresivní oči! Zahnutý kartáček umožňuje maximální kontakt s řasami, dodává jim vějířový efekt, který oči opticky otevře. Díky 3D texturovému komplexu jsou řasy dlouhé, husté a mají maximální objem.

 

Proč jsme si řasenku oblíbili?

  • Zahnutý kartáček Xtracurl pro vějířový efekt
  • Hedvábná textura – umožňuje opakované nanášení bez drolení
  • Obsahuje pěstící látky, jako je kyselina hyaluronová a rýžový vosk

 

 

I na obalu nám záleží! Zelená světová novinka v obalech s přírodním korkem.

Světová novinka v obalech kosmetických produktů, přírodní korek! Speciálně vytvořená kolekce obalů za použití přírodního korku pro DR.BELTER® vyjadřuje naše další směřování a inovace. Naším cílem je větší udržitelnost, přirozenost a recyklace. Revoluční použití přírodního korku na obalech částečně nahradilo plastové části obalů jednotlivých produktů. A i když to není ještě úplně perfektní alternativa obalů, podporujeme tím zemědělce, zabývající se produkcí korku v Evropě, a také firmy, které se zabývají novými nápady na téma recyklace a udržitelnost v oblasti obalů.

Krásný pohled patří ke každodennímu líčení. Podívejte se, jak vykouzlit přirozený vzhled.

 

 

Jak používat


 

Složení


Inci: ZEOLITE, MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SQUALANE, OCTYLDODECANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CELLULOSE, ZINC STEARATE, AQUA (WATER), GLYCERIN, LECITHIN, SODIUM ANISATE, CI 77499 (IRON OXIDES), SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT

 

 

 

 

Co si ještě zamilujete

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: