Hydratační ampule pro pocit svěžesti

Objevte svou hvězdu v hydrataci = hydratační ampule!

Hydratační ampule pomáhají zajistit pleti dostatek vody v každém ročním období, ať je zima a mráz nebo horké léto. Dostatečná hydratace pokožky je stěžejní pro správné fungování kožní bariéry. Tato bariéra nás chrání před znečištěním, UV zářením, podrážděním a dalšími škodlivými faktory. 

Ampule č.2 Hy-O-Silk

Příjemně svěží koncentrát - kombinace  hydratačních faktorů se silně zklidňujícími rostlinnými extrakty a transparentním hedvábným ochranným filmem skvěle působí na unavenou a dehydratovanou pokožku. Inovativní kapsle účinných látek s vitaminy A, C a E stimulují schopnost regenerace. Darují pleti sílu a zdravý a krásný vzhled.

Ampule č.4 Extrakt z mořských řas

Řasy a mořské extrakty v sobě skrývají mnoho účinných látek. Dodávají pokožce tuk a vlhkost,  chrání ji a regulují tvorbu kožního mazu. Ampule je vhodná pro všechny typy pleti i pro pleť s vyléčeným akné. 

Ampule č.10 MaxiGlow

Časy, kdy mdlá a matná pleť byla ,,in" jsou pryč. Je čas zazářit! Čistá kyselina hyaluronová, extrakt z řebříčku a rozjasňující komplex pomáhají pokožce uchovávat vlhkost, hladkost a zjemňují póry. Pleť získá oslňující lesk a třpyt. Hodí se perfektně jako podklad pod  make-up nebo pro docílení zářivého vzhledu.

Ampule č.16 Hyaluronový faktor 5 Ampule č.16 Hyaluronový faktor 5

Ampule s rychlým liftingovým účinkem dodává pleti hlubokou hydrataci – má 5x větší efekt! Různé formy molekul kyseliny hyaluronové působí jako booster při vyplňování vrásek. Extrakt z galgánu stimuluje přirozenou produkci hyaluronu přímo v buňkách pokožky. Ampule je vhodná pro všechny typy pleti jakéhokoli věku. A je vhodná pro tenkou a citlivou pleť.