Pleťové masky, intenzivní péče, kterou vidíte a cítíte!

Kosmetický zázrak - pleťové masky 

Masky shake itProfesionální kosmetické ošetření si bez masky nelze představit a ani doma bychom na ně neměli zapomínat. Masky podpoří přirozenou krásu pleti, dodají jí hebkost, jas, výživu, hydrataci nebo jí jen jednoduše dopřejí relaxaci. 

Kosmetika DR.BELTER klade na pleťové masky velký důraz. Linie intensa® masky zahrnuje různé formy určené i k intenzivnímu ošetření. 

Vybírat si můžete ze široké nabídky masek:

  • 10 druhů krémových masek
  • 7 druhů alginátových masek
  • 6 druhů vlizelínových masek
  • 4 Shake it! masky
  • 7 druhů speciálních masek

 

TIP šéfkosmetičky Bc. Veroniky Hanáčkové - AquaSilk maska

Pro domácí ošetření bych doporučila masku AquaSilk. Hydratační ošetření AquaSilk je jednoduchá a účinná péče o pleť. Vaše plet je vypnutá a rozzářená za 15 minut. Já ji používám vždy, když se chystám do divadla, na večírek nebo jen, když chci vypadat a cítit se hezky.

Na rozdíl od běžných pečujicích přípravků mají koncentrovanější složení, působí do hloubky a účinek se projeví takřka ihned. 
 
 
 
 
 
 
 

Pleťové masky pro profesionály!

Shake it! masky

Shake it! masky jsou práškové produkty s okamžitým efektem. V šejkru se smíchá prášek s vodou a během několika sekund vytvoří hydratačně-krémovou jemnou pěnu, kterou lze využít jako masku nebo jako speciální masážní médium. Obsahují výjimečné textury, mají příjemnou vůni a okouzlující efekt.

Liftingová maska s belizomy 

Skvělá liftingová maska pro suchou a zralou pleť regeneruje a hydratuje do hloubky. Vlizelínová maska s kolagenem se aplikuje na obličej, oči a krk. Účinné látky a vitaminový komplex, obsažený v ampulce, jsou aktivovány Sensitive Crystal gelem.

MaxiGlow Express hydratační maska 

Rychlá hydratační maska, která během 5 minut rozzáří pleť. Krémová maska na bázi řas obsahuje kyselinu hyaluronovou, řebříček a Liftonin®-Xpress. Viditelně vyhlazuje a dodává pleti hydrataci, zdravý a svěží vzhled a zároveň zjemňuje póry.